‘Vakmanschap...
op de millimeter nauwkeurig’

Over Harleman aannemersbedrijf

Harleman aannemersbedrijf geeft de wensen van bewoners, huiseigenaren, ontwikkelaars, architecten, ondernemers en gemeenten al ruim 30 jaar de ruimte. Begonnen in Deventer en inmiddels uitgebreid met opdrachten in Apeldoorn en de rest van de Stedendriehoek. Aangesloten bij Bouwend Nederland, BouwGarant, Meer Met Minder Energie, zodat u ook weet dat u met Harleman voor zekerheid kiest.

Wij werken met veel passie aan alle type opdrachten. Van eenvoudige onderhoudsklussen tot zeer complexe en uitdagende renovatie- en restauratietrajecten. In opdracht van ‘kleine’ particulieren tot grote bedrijven en ontwikkelaars. Voor kleine en grote budgetten.

Vakmanschap. Dat is waar we om bekend staan. Wij werken alleen met de allerbeste vakmensen. En met de meest hoogwaardige materialen. Die we bovendien met zorg voor u uitkiezen en behandelen. We hebben een heel precies oog voor uw wensen. Ook tijdens het bouwproces. We werken zorgvuldig, op de millimeter nauwkeurig. En onze klanten ervaren ons altijd als netjes en fatsoenlijk. Ook in hun huis of bedrijf. Voor u plezierig om te weten: we maken duidelijke afspraken en komen deze ook na. Bovendien denken wij vanaf het moment dat u ons inschakelt tot en met de oplevering met u mee. Bij elkaar opgeteld resulteert dit altijd in woon- en werkomgevingen die aan uw verwachtingen voldoen en vaak zelfs overtreffen. In elk geval in een resultaat dat u met trots verder vertelt en laat zien. En wij natuurlijk ook.