‘Vakmanschap...
op de millimeter nauwkeurig’

Nieuws over onze branche

Laag-BTW onderhoud/renovatie
13 februari 2013 - Vanmorgen is bekendgemaakt dat het btw-percentage op onderhoud en renovatie van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014 omlaag gaat van 21 naar 6%. Deze maatregel maakt deel uit van een breder pakket: het ‘woonakkoord’. Lees verder »
Laag btw-tarief verlengd
1 juni 2011 - Het kabinet verlengt het lage btw-tarief op verbouwingen met 3 maanden. “Hiermee kunnen duizenden bouwers weer even voort. Lees verder »
Rijkspremie Meer Met Minder
31 mei 2011 - 10 miljoen euro voor Rijkspremie Meer Met Minder Zoetermeer, 30 mei 2011 –Vandaag heeft Minister Donner 10 miljoen euro beschikbaar gesteld in de vorm van een stimuleringspremie voor energiebesparende maatregelen in de woning. Lees verder »
Start verbouw Bakker Wessels
16 november 2010 - Vandaag zijn wij begonnen aan de verbouw van De Echte Warme Bakker Wessels te Deventer. Het betreft een aanbouw van een opslagruimte aan de achterzijde van de bakkerij. Lees verder »
Start verbouw Dicode
15 juni 2010 - Wij zijn gestart met de verbouw werkzaamheden voor Dicode® aan de Zweedsestraat te Deventer. Het betreft de verbouw van een standaard bedrijfsunit. Lees verder »
Nieuwe Transporter
12 maart 2010 - Sinds vrijdag 12 maart 2010 heeft Harleman Aannemersbedrijf een nieuwe aanwinst in het wagenpark. Deze nieuwe Volkswagen Transporter zal voortaan onze nieuwe huisstijl nog beter zichtbaar maken in Deventer en omstreken. Lees verder »
Partner van Energiekracht
8 januari 2010 - Harleman is zuinig op het milieu. Bij alles wat wij doen, houden we rekening met het milieu. Ook voor u. Dat ziet u terug in onze producten. In onze bewerking en verwerking van materialen. In onze hele manier van werken. Lees verder »
Nieuwe website online
1 januari 2010 - Sinds deze week is onze nieuwe website online! Wat een verbetering! Kijk gerust even rond. Lees verder »