Uw nieuwbouw aannemer in Deventer en Apeldoorn

Het bouwen van een nieuw huis brengt veel keuzes, tijd en geld met zich mee. Waarschijnlijk heeft u hier al maanden of zelfs jaren naar uitgekeken: een woning die geheel is samengesteld naar uw eigen wensen. Het is daarom ook niet meer dan vanzelfsprekend dat u de gehele bouw – en alles wat erbij komt kijken – zo soepel en gestructureerd wilt laten lopen. Kies voor aannemersbedrijf Harleman BV in Deventer en u bent ervan verzekerd dat u met veel plezier en vertrouwen dit grote project aan kunt gaan!

Nieuwbouwprojecten

Wij verzorgen naast particuliere verbouwingen en kleinere klussen, diverse nieuwbouwprojecten in Deventer, Apeldoorn en de rest van de Stedendriehoek. Om deze projecten te kunnen verwezenlijken, werken wij samen met diverse architecten, ontwikkelaars en particuliere opdrachtgevers.

Harleman BV is aangesloten bij Bouwgarant

Kiest u ervoor om Harleman BV de opdracht te geven? Dan kunt u een Verbouwgarantie aanvragen bij BouwGarant. Op deze manier krijgt u de zekerheid dat het werk wordt afgemaakt, mochten er financiële problemen ontstaan binnen ons bedrijf. BouwGarant is daarnaast een organisatie die ervoor zorgt dat de kwaliteit van ons werk wordt gewaarborgd. Zo beschikken onze vakmannen over de juiste diploma’s en verzekeringen. Op deze manier weet u zeker dat – wanneer u kiest voor aannemersbedrijf Harleman BV – u in zee gaat met een betrouwbare en gecertificeerde partij.

Kies voor nieuwbouw aannemer Harleman BV

Bent u ervan overtuigd dat wij de handen ineen moeten slaan? Vraag dan nu een offerte aan door contact op te nemen via onderstaande gegevens, of door langs te komen bij ons bedrijfspand in Deventer. Wij staan voor u klaar om de bouw voor u tot in de puntjes te verzorgen!