Harleman aannemersbedrijf BV in Deventer

Wilt u uw bestaande woning uitbreiden, verbouwen of restaureren? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een aannemersbedrijf in de omgeving van Deventer of Apeldoorn. U hoeft niet verder te zoeken: bij Harleman BV kunt u terecht voor al uw woonwensen. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het vervangen van een deur of het uitbouwen van uw bestaande woning, we denken graag met u mee over passende oplossingen. We focussen ons met name op de particulier, maar we nemen daarnaast met alle liefde andere (nieuwbouw)projecten aan! Onze vakmensen vervullen al ruim 40 jaar de wensen van particulieren, architecten, ontwikkelaars en ondernemers op het gebied van verbouw en nieuwbouw. Van kleine klussen tot volledige nieuwbouwprojecten: onze ervaren vakmensen staan voor u klaar!

Wij hebben aandacht voor de klant

Een verbouwing vraagt om veel tijd een aandacht. De kans is groot dat u hier al een lange tijd over na heeft gedacht en voor heeft gespaard. Om ervoor te zorgen dat uw project goed en zorgvuldig verloopt, zullen wij tijdens het kennismakingsgesprek naar uw wensen luisteren en met u meedenken. Het is voor ons – en natuurlijk ook voor u – belangrijk dat we prettig kunnen samenwerken, we komen immers veel bij u over de vloer. Na het eerste gesprek zullen wij een begroting opstellen welke we vervolgens samen doornemen, zodat u weet wat u te wachten staat. Kortom: wij doen er alles aan om uw wensen te vervullen!

Een Deventer aannemer die kwaliteit garandeert

Wij onderscheiden ons doordat wij echte kwaliteit leveren. Bij een verbouwing komt veel kijken, maar daardoor weet u ook zeker dat dit goed en mooi gebeurt. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn wij als bedrijf aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Zo beschikken onze vakmannen over de juiste diploma’s, ervaring en verzekeringen, waardoor u zeker weet dat uw verbouwing in goede handen is!

Vraag nu een kennismakingsgesprek of offerte aan via onderstaande contactgegevens. U bent ook welkom bij ons op de zaak. Onze vakmannen staan voor u klaar!